Obveščanje članov društva

Že od jeseni 2001 na spletnih straneh DZTPS nekaterih obvestil ne objavljamo več, saj želimo, da imajo do njih dostop le naši člani. Obvestila o ponudbah za delo oz. povpraševanja po prevodih tako posredujemo izključno članom društva. Uvedli smo seznam e-naslovov članov društva, v katerega so vključeni vsi člani DZTPS, ki so nam poslali svoj elektronski naslov, nečlani pa teh sporočil ne morejo prejemati.

Obvestila o dejavnostih društva objavljamo na spletnih straneh, nekatera pa po presoji upravnega odbora DZTPS pošiljamo vsem članom tudi po e-pošti, kot npr. o:

  • novi prevajalski literaturi,
  • prevajalskih seminarjih in prevajalskih dogodkih,
  • drugih dogodkih in aktivnostih.

Razpise objavljamo na spletnih straneh v zavihku »Razpisi«.

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri