Zaračunavanje prevajalskih storitev

DZTPS izstavlja račune domačim in tujim naročnikom za opravljena prevajalska in lektorska dela ter tolmačenja članov in nečlanov, ne glede na status posameznika (fizične osebe, samozaposleni na področju kulture, samostojni podjetniki, d. o. o. – ji itd.). Načini zaračunavanja in oblike računov so različni, odvisni od statusa osebe, ki je storitev opravila in tudi od drugih okoliščin.

Za vsa pojasnila in navodila v zvezi z zaračunavanjem storitev prek DZTPS smo na voljo od ponedeljka do petka, med 9. in 14. uro, na telefonski številki 01/433-9243 ali 01/231-7862, lahko pa nam tudi pišete na karmen.resnik@dztps.si ali info@dztps.si.

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri