Generalni direktorat za prevajanje (DGT) pri Evropski komisiji je objavil razpis za zbiranje ponudb za prevajalske storitve.

DGT bo v sredo, 29. maja 2019, ob 9.00 v Hiši EU (Dunajska 20, Ljubljana)
organiziral srečanje, na katerem bodo predstavljene podrobnosti v zvezi z razpisom. Dogodek bo tudi priložnost za vprašanja s strani potencialnih ponudnikov. Srečanje bo potekalo v angleščini in bo trajalo približno dve uri.

Prijave zbiramo na e-naslov DGT-SL-FREELANCE@ec.europa.eu do ponedeljka, 27. maja 2019.
Število mest je omejeno. Da bi zagotovili možnost  udeležbe čim večjemu številu ljudi, prosimo, da predstavnike podjetij in organizacij omejite na 2
osebi.
Ob prijavi navedite: ime in priimek, organizacijo, funkcijo v organizaciji ter e-naslov.

Dodatna vprašanja o razpisu lahko pošljete na e-naslov dgt-fl-trad-19@ec.europa.eu, vendar bo pristojna služba lahko odgovarjala šele po objavi obvestila o povabilu za zbiranje ponudb 20. maja 2019.

Povezava do razpisa je tu: https://ec.europa.eu/info/tender/trad19_en

Prilagamo tudi spletno stran predstavništva: https://ec.europa.eu/slovenia/events/trad19_sl
European Commission
DG Translation
Secretariat of the Slovenian Language Department
 
LACC 01/B064
L-2920 Luxembourg

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri