Na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani bo med 22. in 26. avgustom 2022 potekala že tradicionalna Poletna šola francoskega in evropskega prava, ki jo Pravna fakulteta organizira v sodelovanju z Univerzo v Poitiersu.

Tema: LA GUERRE EN UKRAINE AU PRISME DU DROIT INTERNATIONAL CE QUE DIT LE DROIT, CE QUE PEUT LE DROIT ET LES TECHNIQUES DE TRANSMISSION DU PATRIMOINE

Na letošnji poletni šoli bosta predavala profesorja Philippe Lagrange (La guerre en Ukraine au prisme du droit international) in Elsa Berry (Les techniques de transmission du patrimoine). Poletna šola je namenjena pravnikom in nepravnikom, še zlasti prevajalcem in drugim, ki se pri svojem delu srečujejo s francoskim jezikom. Pri predavanjih bo posebna pozornost posvečena francoskemu pravnemu izrazju.

Predavanja bodo potekala od ponedeljka do vključno petka od 8.30 do 12.30.

Udeležba na poletni šoli prinaša 2 ECTS.

Šolnina:
– za prijave do 10. 7. 2022 znaša kotizacija 30 EUR, za študente in upokojence 20 EUR.
– za prijave od 11. 7. do 18. 8. 2022 znaša kotizacija 50 EUR; za študente in upokojence 35 EUR.

Vljudno vabljeni!

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri