Spoštovani,

na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani bo med 28. avgustom in 1. septembrom 2023 potekala že tradicionalna Poletna šola francoskega in evropskega prava, ki jo na Pravni fakulteti organiziramo v sodelovanju z Univerzo v Poitiersu in ob podpori Francoskega inštituta v Sloveniji.

Na letošnji poletni šoli bosta predavala profesorja Bernadette Aubert in Pierre Jouette, naslov njunih predavanj pa bo Droit pénal français et juridictions internationales pénales.

V priponkah vam pošiljam letak v slovenskem ter francoskem jeziku z dodatnimi informacijami, z veseljem pa sem vam na voljo tudi za vsa dodatna pojasnila.

Organizatorji poletne šole vas lepo prosimo, če bi lahko naše vabilo posredovali svojim članom.

Prijave so mogoče do petka, 18. avgusta, na elektronski naslov alenka.erzen@pf.uni-lj.si. Za prijavo je treba izpolniti priloženo prijavnico.

Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem in vas lepo pozdravljam,

Filip Dougan, mag. prava

Asistent, Katedra za civilno pravo, Pravna fakulteta, Univerza v Ljubljani

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri