Seminar bo v četrtek, 10. novembra 2016, od 16. do 19. ure, v predavalnici P-5 Naravoslovnotehniške fakultete, Oddelek za geotehnologijo in rudarstvo, Aškerčeva 12, Ljubljana  in bo potekal v obliki terminološke slovensko – angleške delavnice, 

Seminar jje za sodne tolmače in ostale prevajalce angleškega jezik

Predavateljica: Lidija Šega

Prilagamo vabilo z vsebino seminarja.
Udeleženci prejmejo ob zaključku seminarja potrdilo o udeležbi in račun za plačano kotizacijo. 

KOTIZACIJA:
– za člane društva 35 EUR,
– za nečlane 55 EUR,
– za študente 15 EUR.
Cene vključujejo DDV. Študentje morajo imeti na samem dogodku ustrezno dokazilo o statusu (veljavno študentsko izkaznico).

Prijave do zasedbe prostih mest sprejemamo po e-pošti na info@dztps.si ali osebno v pisarni društva med 8. in 14. uro. Upoštevali bomo prijave s pripeto prijavnico in sicer tiste, za katere bomo do vključno 9. 11. 2016 do 14. ure prejeli plačilo kotizacije izključno na TRR društva.
Prosimo, da plačilo poravnate v navedenem roku (namen plačila: “kotizacija“, TRR DZTPS: SI56 0201 4001 9718 997, BIC banke prejemnika: LJBASI2X, koda namena OTHR, referenca SI 00 10112016).
V primeru, da se dogodka ne boste mogli udeležiti in ste kotizacijo že plačali, morate udeležbo odpovedati po elektronski pošti najkasneje do 10. 11. 2016 do 9. ure, sicer vam kotizacije ne bomo mogli vrniti.

Vljudno vabljeni!

Za koordinacijo seminarjev DZTPS:
Maja Merčun in Emilija Vraber, članici UO DZTPS

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri