Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani v sodelovanju s Pravno fakulteto Univerze v Poitiersu in Francoskim inštitutom v Ljubljani vljudno vabi na osemnajsto

poletno šolo francoskega in evropskega prava z naslovom

La protection de la partie faible,

ki bo potekala od 22. 8. do vključno 26. 8. 2016, vsak dan od 8.30 do 12.30 in od 14. do 16. ure na Pravni fakulteti v Ljubljani, Poljanski nasip 2.

Poletna šola, ki je namenjena pravnikom, študentom prava in nepravnikom, še zlasti sodnim tolmačem za francoski jezik, bo obravnavala različna pravna in terminološka vprašanja varstva t. i. šibkejših pogodbenih strank v francoskem pravu in širšem evropskem pravnem kontekstu.

Cena poletne šole je 180 EUR (vključno z DDV), šolnino pa je treba poravnati pred začetkom šole.

Interesenti naj čim prej pošljejo svojo pisno prijavo na naslov: Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani, Poljanski nasip 2, 1000 Ljubljana, po faksu na št. 01/4203115 oziroma na e-naslov alenka.erzen@pf.uni-lj.si ali pf-dekanat@pf.uni-lj.si

Kontaktne osebe so:

ga. Alenka Eržen (tel. 01/4203112, alenka.erzen@pf.uni-lj.si),
prof. dr. Janez Kranjc (janez.kranjc@pf.uni-lj.si) in
doc. dr. Jerca Kramberger Škerl (jerca.kramberger@pf.uni-lj.si).

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri