SODIŠČE EVROPSKE UNIJE V LUKSEMBURGU

Obvestilo o objavi razpisa za

ZUNANJE SODELAVCE – PRAVNIKE ALI PREVAJALCE

V Uradnem listu EU št. 2017/S 002-001549, z dne 04/01/2017, je bil objavljen razpis Sodišča Evropske unije za zunanje sodelavce – pravnike ali prevajalce – s pogoji za prijavo.

Naloga zunanjih sodelavcev bo prevajanje pravnih besedil iz francoščine, nemščine, nizozemščine, italijanščine, španščine, poljščine in angleščine v slovenščino.

Več informacij o razpisu, razpis in prijavni obrazec najdete na spletni strani Sodišča Evropske unije, na naslovu: http://curia.europa.eu/jcms/freelance oziroma http://curia.europa.eu/jcms/jcms/Jo2_10741/sl/

Razpisi za druge jezikovne kombinacije so prav tako dostopni na spletni strani Sodišča Evropske unije.

Morebitna vprašanja v zvezi z razpisom lahko naslovite na: FreelanceSL@curia.europa.eu

 

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri