Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani v sodelovanju s Francoskim kulturnim inštitutom Charles Nodier iz Ljubljane in Univerzo v Poitiersu vljudno vabi na

Poletno šolo francoskega in evropskega prava

od 21. do 25. avgusta 2017

Predavatelja: Agnès Pimbert in Nicolas Aymeric (Univerza v Poitiersu)

Jezik: francoski

Tema:

LA RESPONSABILITE CIVILE

(s posebnim poudarkom na francoskem pravnem izrazju)

Predavanja bodo od ponedeljka do vključno petka od 8:30 do 12:30 ure.

Šolnina: 160 evrov (vključno z DDV). Študentje lahko zaprosijo za popust oziroma oprostitev plačila šolnine.

Na podlagi oddane prijave na poletno šolo, vam bo fakulteta posredovala račun za šolnino, ki mora biti poravnan pred začetkom poletne šole.

Interesente prosimo, da čim prej pošljejo svojo pisno prijavo na naslov: alenka.erzen@pf.uni-lj.si; ali pf-dekanat@pf.uni-lj.si.

Kontaktni osebi sta gospa Alenka Eržen (tel.: 01 420 31 12, alenka.erzen@pf.uni-lj.si) ter

prof. dr. Janez Kranjc (janez.kranjc@pf.uni-lj.si).

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri