ZUNANJI SODELAVCI – PRAVNIKI ALI PREVAJALCI –
ZA PREVAJANJE PRAVNIH BESEDIL IZ NIZOZEMŠČINE ALI POLJŠČINE V SLOVENŠČINO

V Uradnem listu EU št. 2017/S 002-001549 z dne 4. 1. 2017 je bil objavljen razpis Sodišča Evropske unije za zunanje sodelavce – pravnike ali prevajalce – s pogoji za prijavo.

Glede na trenutne potrebe Sodišče išče zunanje sodelavce za prevajanje pravnih besedil iz nizozemščine ali poljščine v slovenščino.

Več informacij o razpisu, razpis in prijavni obrazec najdete na spletni strani Sodišča Evropske unije, na naslovu: http://curia.europa.eu/jcms/freelance.

Razpisi za druge jezikovne kombinacije so prav tako dostopni na spletni strani Sodišča Evropske unije.

Morebitna vprašanja v zvezi z razpisom lahko pošljete na: FreelanceSL@curia.europa.eu.

Rok za prijavo je 10. oktober 2018.

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri