Generalni direktorat za prevajanje (DGT) je objavil razpis za ocenjevalce in ocenjevalke prijav za članstvo v mreži EMT, ki bodo svoje delo opravljali februarja/marca 2019 kot člani zunanje ocenjevalne komisije. Rok za prijavo je 31. maj 2018.

Razpis za članstvo v mreži EMT bo objavljen septembra 2018.

Več informacij: https://ec.europa.eu/info/resources-partners/european-masters-translation-emt/call-for-assessors-EMT-selection-procedure-2018_en

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri