V okviru 9. sejma akademske knjige Liber.ac, ki ga organizira Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani, bodo v spremljevalnem programu z naslovom Prevajanje svetov, ki ga organizira Oddelek za prevajalstvo, nastopili predstavniki:

Društva slovenskih filmskih in televizijskih prevajalcev,
Društva književnih prevajalcev Slovenije,
Društva znanstvenih in tehniških prevajalcev Slovenije,
Združenja konferenčnih tolmačev Slovenije,
Združenja stalnih sodnih tolmačev in pravnih prevajalcev Slovenije SCIT in
Lektorskega društva Slovenije.

Dogodek bo potekal v četrtek, 24. maja 2018, od 16.00 do 17.00, v Modri sobi v 5. nadstropju Filozofske fakultete na Aškerčevi 2 v Ljubljani, celotni spremljevalni program pa je na spletni povezavi http://www.ff.uni-lj.si/knjige/Liberac/Liberac_2018

Vljudno vabljeni!

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri