Obveščanje članov društva

Nekaterih obvestil, ki so namenjena članom društva, že od leta 2001 ne objavljamo več na spletnih straneh DZTPS. Tako npr. obvestila o ponudbah za delo oz. povpraševanja po prevodih posredujemo izključno članom društva.

Ostala obvestila, ki so zanimiva za vse prevajalce in sodne tolmače, pa posredujemo tudi nečlanom, in sicer tistim, ki za to izrazijo interes in soglašajo z e-obveščanjem.

Obvestila o dejavnostih društva objavljamo na spletnih straneh, nekatera pa po presoji upravnega odbora DZTPS pošiljamo vsem članom tudi po e-pošti, kot npr. o:

  • novi prevajalski literaturi,
  • prevajalskih seminarjih in prevajalskih dogodkih,
  • drugih dogodkih in aktivnostih.

Razpise objavljamo na spletnih straneh v zavihku »Razpisi«.

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri