Uporabne spletne povezave in glosarji

Iskalniki na internetu

 
Google Google je eden najboljših in najhitrejših iskalnikov; ima izredno dobre algoritme za iskanje in razvrščanje najdenih rezultatov. Zelo priporočam.
Najdi.si Najdi.si – najboljši iskalnik na slovenskem delu interneta

 Novice, časopisi, informacije

 
Infoblatt Brezplacna elektronska revija nemskih prevajalcev. Izhaja 6x letno. Nanjo se narocite tako, da posljete sporocilo na naslov: mailto:infoblatt@adue-nord.de
Translation Elektronska revija za prevajalce. Izhaja štirikrat na leto. Jezik: Angleški

 Slovarji

 
Seznam slovarjev Velika zbirka slovajev
Slovarji Velika zbirka povezav na elektronske slovarje na internetu – največja zbirka slovenskih slovarjev. Urejeni so po področjih in jezikih prevajanja. Avtor:Miran Željko
Evroterm Najobsežnejša slovenska terminološka zbirka
One Look Dictionaries Z enim iskalnikom iščemo po skoraj 1000 slovarjih, ki skupno vsebujejo več kot 7 milijonov besed. Najenostavnejše iskanje (a ne bo vedno uspešno).
Word2word Veliko jezikov, ogromno slovarjev, dosti drugih virov za prevajalce.
Slovarji / glosarji Slovarji / glosarji DZTPS.

 

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri