LICENCE

Stroški za pridobitev licence za prevajanje enega tujega jezika v eno ali v obe smeri, z opravljanjem preizkusa znanja, znašajo 230 EUR.
Kandidat na podlagi obvestila o datumu in kraju preizkusa plača stroške najpozneje do datuma, ki je naveden na obvestilu.

Stroški za pridobitev licence za prevajanje enega tujega jezika v eno ali v obe smeri, na podlagi vloge (8. člen Pravilnika o licenci DZTPS) in brez preizkusa znanja, znašajo 120 EUR. Če kandidat istočasno poda vlogo za pridobitev licence za prevajanje več tujih jezikov brez preizkusa znanja, znašajo stroški za licenco za vsak nadaljnji jezik 40 EUR.
Kandidat, ki prosi za pridobitev licence brez preizkusa usposobljenosti za prevajanje, plača stroške ob prijavi.

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri